Kökcü scoort weer voor Benfica: Oud-Feyenoorder blijft imponeren

2024-09-24 sport

Porto, dinsdag, 24 september 2024.
Orkun Kökcü, ex-Feyenoord, maakt opnieuw indruk bij Benfica. Hij scoorde in de 3-0 zege tegen Boavista. Dit volgt op zijn doelpunt in de Champions League vorige week. Benfica treft Feyenoord op 23 oktober.

doelpuntenregen in boavista

Orkun Kökcü opende de score voor Benfica met een lage knal in de 30e minuut, waarmee hij zijn team op een comfortabele 2-0 voorsprong bracht. De eerste treffer kwam van voormalig AZ-aanvaller Vangelis Pavlidis, die de wedstrijd begon met een vroege goal. De kers op de taart kwam in blessuretijd toen Arthur Cabral de eindstand op 3-0 bracht, waardoor Benfica een overtuigende overwinning behaalde[1].

constante factor

Kökcü heeft zich snel aangepast aan het Portugese voetbal sinds zijn transfer van Feyenoord naar Benfica. Zijn doelpunt tegen Boavista was niet de enige keer dat hij de aandacht trok; afgelopen donderdag scoorde hij ook in de Champions League, waar Benfica met 2-1 won van Rode Ster Belgrado. Dit toont aan dat Kökcü een constante factor is in het succes van Benfica dit seizoen[1].

vooruitblik op feyenoord

Met de komende Champions League-wedstrijd tegen zijn oude club Feyenoord op 23 oktober, zal Kökcü ongetwijfeld gemotiveerd zijn om opnieuw te schitteren. Deze wedstrijd belooft spannend te worden, aangezien Feyenoord ook in goede vorm verkeert. Fans kunnen zich verheugen op een boeiend duel waarin Kökcü opnieuw zijn stempel kan drukken[1].